Keressen minket bizalommal:     Tel: +36 1 273 0704    |    Mobil: +36 20 973 1250    |    Email: info@ilkaegeszseghaz.hu    

Műszereink, eszközeink

Kapszula endoszkópia
Videó gasztroszkóp
Videó kolonoszkóp
Videoendoszkópos rendszer

Már Magyarországon is!

Endoszkópos vizsgálat 1 kapszula lenyelésével!

Nincs

Van

Kivált

A páciens otthoni előkészítést követően egy videokapszulát nyel le a vizsgálat során, mely a nyelőcsövön, ill. a vékonybélben, ill. a vastagbélben végighaladva, másodpercenként 2-4 képet rögzít a bélcsatornán való előrehaladás alkalmával. A nyelőcső-vizsgálat 20 percig, a vékonybél-vizsgálat 4-6 óráig, a vastagbélvizsgálat 6-8 óra hosszat tart a kapszula lenyelésétől számítva. A képek feldolgozása informatikai módszerekkel történik, és a vizsgálatot követő napon történik az analízis.

Nyelőcső esetén

Vékonybél esetén

Vastagbél esetén (az előbbiek mellett)

Olympus GIF- Q180, Videó gasztroszkóp, NBI tudású

Ez az eszköz a tápcsatorna felső szakaszának videoendoszkópos áttekintését teszi lehetővé. Kiválóan használható a nyelőcső, gyomor, nyombél betegségek diagnosztizálására és kezelésére. Ez a szupervékony 8,8 mm–es készülék könnyebben levezethető a nyelőcsőbe. A beépített CCD chip kiváló színes képet biztosít. A széles látószög és 4 irányú mozgathatóság nagymértékben elősegíti az alapos áttekintést .

Az eszköz az NBI funkcióra alkalmas.

Olympus CF-Q180, Videó kolonoszkóp, NBI tudású

Ezzel az eszközzel a vastagbél rutin és terápiás vizsgálatát lehet elvégezni. Az eszközbe beépített CCD chip a monitoron megjelenő teljes képpel, valamint a kiváló hajlítási, manőverezési lehetőséggel biztosítja a könnyű és gyors beavatkozást. A bevezető rész állítható merevségű, ami a nehéz vizsgálatok elvégzését is nagyban segíti.

Egyedülállóan az endoszkópok között, a CF-Q180 kolonoszkóp 170 fokos látószögű, így a legrejtettebb elváltozást is észre lehet venni. Ehhez három fényvezető száloptika egyenletes, kitűnő, árnyékmentes megvilágítást biztosít. A beépített „JET„ rendszerű vízöblítés biztosítja tiszta látóteret, a vizsgált terület lemosásának lehetőségével. A kontroll mechanikán található távvezérlési lehetőségek a mai legkorszerűbb számítástechnikai adat és képrögzítést biztosítják.

Az eszköz az NBI funkcióra alkalmas.

Olympus EXERA II 180 videoendoszkópos rendszer 

Az Olympus EXERA II 180 generációjú videoendoszkópos tornya rendkívül széles felhasználási lehetőséget biztosít az endoszkópos szakemberek számára.
Ez a világon egyedülálló videoendoszkópos rendszer különböző szakorvosok együttes munkáját teszi lehetővé. A gasztroenterológus, bronchológus, sebész, nőgyógyász, urológus, mellkassebész, szakemberek meglévő régi és a legújabb eszközeinek illeszthetősége is biztosított ebben az endoszkópos toronyban.
Az alapkészüléken túl számos kiegészítő funkcióval rendelkezik ez az EXERA II 180 rendszer, amelyek könnyítik és segítik az orvos munkáját és növelik a páciensek biztonságos és magas szintű kivizsgálásának lehetőségét.

A kiváló képminőség mellett a nagyobb felbontású kép megjelítését biztosítja az elektronikus 1,5-szeres zoom (nagyítási) funkció.

E rendszer rendelkezik az Olympus cég új, fényszűréses technológiájával az NBI (Narrow Band Imaging) funkcióval.
Ez a forradalmian új technika a vizsgált terület erezettségének kiemelt megjelenítésére szolgáló fényeffektus funkció. Segítségével a fényforrás a zöld és kék fény bizonyos spektrumával világítja meg a vizsgálandó területet, ezáltal elérve a kívánt hatást. A normál, fehérfényes képet kiegészítő megvilágítási lehetőség, nagyon nagy jelentőségű a kapillárisok, és a nyálkahártya struktúráinak tanulmányozásában, és a daganatos elváltozások korai felismerésében.

A digitális kimenet segít a páciensek számára készülő leletek számítógépes feldolgozását, adat és képtárolási lehetőséget is nyújt hordozható memóriakártyán. Így akár haza is vihető a vizsgálatról készült felvétel bármilyen adathordozón.
Szükség esetén az automatikus tartaléklámpa bekapcsol, ezáltal nem kell megszakítani a vizsgálatot, ha esetleg az egyik fényforrás kiég.
A leválasztó biztonsági transzformátor biztosítja az előírások szerinti üzemképességet és a páciensek biztonságát.

Endoszkóp mosógép

Teljesen automatikus endoszkóp tisztító és fertőtlenítő berendezés, melybe egy eszköz, helyezhető és perecetsav tartalmú fertőtlenítőszert használ.

A mini ETD 2 PAA mosógép legfontosabb tulajdonságai

Rozsdamentes acélból készült a mosógép és a csatlakozások is.
Perecetsavas, tehát glutáraldehid mentes működésű, mellyel kiküszöböljük ennek a veszélyes, rákkeltő vegyszernek a használatát mind a beteg mind az asszisztensek védelme érdekében.
A mosógépben alacsony hőmérsékletű, 40 °C alatti fertőtlenítési folyamat zajlik, amely nem károsítja az endoszkópokat.
Rendkívül rövid, 25-30 perces a mosási idő.
UV fertőtlenítéssel és a perecetsav öblítővízhez való adagolásával végződik a mosási program, ami megakadályozza az endoszkóp visszafertőződését.

Automatikus indítású

Előre programozható a gép bekapcsolásának ideje.

Alacsony vízfogyasztású

A mosóprogram vízfogyasztása 24,5 liter. Vízhűtéses gőzkondenzátor nem szükséges.

Önfertőtlenítő programmal rendelkezik

Ha hosszabb ideig nem használtuk a készüléket, mosás előtt lefuttathatunk egy takarékos önfertőtlenítő programot.

Írjon nekünk!

Kapcsolat

Ilka egészségház

1143 Budapest, Ilka u 36. 1. emelet 3.
Díjköteles parkoló övezet.
Kapucsengő: 30
Tel: +36 1 273 0704 | Fax: +36 1 364 5492
Mobil: +36 20 973 1250
Email: info@ilkaegeszseghaz.hu

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 8:00 - 20:00

FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL IS LEHETSÉGES!

Foglalj online időpontot!

Egészségpénztári kártyát leolvasni nem tudunk, de a számlát ki tudjuk állítani az "Egészségpénztárak" fül alatt található pénztárakra!s

TÉRKÉP